#
Sztár DJ-k Columbo szerepben? Jön az NCIS: Ibiza!

Sztár DJ-k Columbo szerepben? Jön az NCIS: Ibiza!

Aki esetleg nem ismerné az NCIS az amerikai CBS hálózat tévésorozata, a tengerészeti nyomozószolgálat speciális ügynökökből álló csapatáról. Maga a sorozat Washington-ban játszódik, de a sorozat népszerűsítése miatt több spin-off-ot is létrehoztak nagyobb városok nevével mint pl.: NCIS: Los Angeles mely a katonai és rendőrségi nyomozás elemeit ötvözi vagy a NCIS: New Orleans amelyik pedig egy krimi sorozat, az NCIS első spin-offja.

Ezt a sorozatot meglovagolva parodizálja ki a népszerű Funny or Die csapata a 2003 óta futó szériát. A Funny or Die srácok fogtak egy csapat népszerű lemezlovast, szájukba adtak 1-2 mondatot és jelenetet majd a vágószobában alkottak egy 2 perces trailer-t. A felkért DJ-k névsora szinte végtelen, itt van Steve Aoki, Axwell ^ Ingrosso, R3hab, Martin Garrix, Borgore és még sok ismerős arc.

R3hab és Aoki Pista egy nyomozópárost alakít ahogy Axwell ^ Ingrosso is, míg a fiatal Martin Garrix szép színes löttyöket öntöget egyik kémcsőből a másikba. A narrációt is egy ausztrál DJ, Alison Wonderland kapta meg. Na de inkább nézzétek meg ti is a videót:



Vagy a Funny or Die oldalán ide kattintva: https://www.funnyordie.com/videos/2736d429ef/ncis-ibiza

Adee 2015.05.14 20:56