#
Dupla Niterise Party

Dupla Niterise Party

Augusztus 20-án újra együtt bulizhatunk, az idei legnagyobb NiteRise Partyn, amely egyszerre kerül megrendezésre Budapest egyik leghangulatosabb helyszínén, a Városligeti Tavon, illetve Balatonfüreden, a Sundance Park melletti Annagora Aquaparkban. Az este sztárfellépői a két világsztár dj/producer Robbie Rivera és Thomas Gold lesznek.

Thomas Gold munkái tele vannak energiával, soul-lal és erővel. Zene iránti mély rajongása akkor kezdődött, amikor 7 évesen elkezdett billentyűzeten játszani, a többi, ahogy ők mondják, már történelem.

Tagadhatatlan remixelési tehetségének köszönhetően, olyan neves művészek remixeit készítette már el, mint Erick Morillo, Paul van Dyk, Roger Sanchez, Ian Carey, Antoine Clamaran, Alex Gaudino, Laurent Wolf és Peter Gelderblom.

Az a varázs, amit a produkcióiban hallhatunk, úgyanúgy jelen van DJ szetjeiben is. Egetrengető basszusvonalai, valamint, élvonalbeli electro house ütemei, rögtön tűzbe hozzák a táncteret, és táncra bírják a tömeget.

Thomas jelenlegi rezidenciája München egyik legkiválóbb klubja az „8 Seasons”, de játszott már a világ szinte összes nagyszerjű klubjában. Élő fellépései melett még arra is van ideje, hogy péntekenként saját rádió műsort vezessen a híres párizsi Radio FG-n.

Robbie Rivera-ról annyit tudni kell, hogy a Puerto Rico-i San Juan-ban született 1973-ban. Még csak 10 éves volt, amikor megkezdte kapcsolatát a zenével. Olyan neves művészek lemezeit vásárolta meg, mint a New Order, a Depeche Mode és a U2. Ezután nem telt el sok idő, a lemezjátszók mögé állt és már 16 évesen megkezdte saját produkcióinak elkészítését.

Egyedi jellegzetességével, a sexy, piszkos és electoval tarkított house számaival, világszerte tűzbe hozza a táncparketteket és emiatt számos világszínvonalú előadó is sorban áll Robbie kegyeiért. Folyamatos világkörüli turnéinak köszönhetően zenéi olyan országok táncparkettjeit tömik meg, mint Ibiza, Barcelona, Dél Afrika, Lengyelország, Puerto Rico, NYC, Brazilia, Los Angeles, Chicago, London, Ázsia, Olaszország, Tunézia, Kanada, Moszkva, Ausztrália, Bécs és természetesen szülőhazáját Miamit is.

Augusztus 20-án a következő NiteRise Partin a 2 fellépő 2 helyszínen teszi tiszteletét: Thomas Gold a Városligeti Tavon kezdi pörgetni a lemezeket, majd utána átrepül az Annagora Aqauaparkba, ahol Robbie Riverat válja majd, aki pedig visszaszáll Budapestre és folytatja a játékot a Városligeti Tavon.

A RiseFm partin, a két világsztár, Robbie Rivera és Thomas Gold melett, számos egyéb meglepetés is várja a közönséget, valamint a hazai szakma képviselői: Mr Kaufer, DJ Free, Lacora és Julia Carpenter is a lemezjátszók mögé állnak majd.

tibiole 2009.08.11 00:00