Niki Beluccit az elmúlt években ritkán láthatta a hazai közönség, a csinos Dj ugyanis rengeteg k&uu" />
#
Hamarosan itt az új Niki Belucci zene!

Hamarosan itt az új Niki Belucci zene!

Niki Beluccit az elmúlt években ritkán láthatta a hazai közönség, a csinos Dj ugyanis rengeteg külföldi felkérésnek tesz eleget. Új dalt is régen hallottunk tőle, de a rajongók legnagyobb örömére a csinos lemezlovas – a legutóbbi, 2 évvel ezelőtti House Down megjelenése után – most egy friss slágerrel rukkol elő.

Már nem kell sokat várni és megérkezik az új zene:
Niki Belucci feat. Don L. Castor – So High

A dalhoz egy különleges hangú énekest szeretett volna, amit hosszas válogatás után meg is talált. A Haitiről származó, amerikai énekesre, Don L Castor-ra esett a választása.

Donald a híres Bostoni Berklee Collegeban tanult énekelni, s jelenleg Los Angelesben él, ezért az ének felvételek is ott készültek. A különleges hangszínét  - ami sokak szerint Seal-éhez hasonlít a bársonyossága miatt – nagyon kedvelik a Neo Soul zene rajongói, és persze Niki is. Az énekes és Niki Skypeon tartották a kapcsolatot, de a munka a 10 ezer kilométer távolság ellenére is gördülékenyen ment. Az új sláger elkészítéséhez Csont István producer nyújtott segítséget. A ”So High” című új Niki Belucci nóta a készítők szerint remek zenei aláfestés lesz a tavaszi zsongáshoz.

Forrás: https://www.zeneihirek.hu/

tibiole 2013.02.24 00:00