Minden idők egyik legsikeresebb és legismertebb lemezlovasa egész estés szettel készül a B.my.Lake Fesztivál nulladik napjára!

" />
#
Danny Tenaglia a B.my.Lake nulladik napján!

Danny Tenaglia a B.my.Lake nulladik napján!


Augusztus 18-án: Danny Tenaglia ’All Night Long’ Balatonvilágoson, a Club Aliga Üdülőközpontban.

Carl Cox, Sven Vath, Richie Hawtin, Paul Oakenfold, Fat Boy Slim, John Digweed és Danny Tenaglia. Egy közös biztosan van bennük, kitörölhetetlenül ott hagyták kézjegyüket az elektronikus tánczene képzeletbeli történelemkönyvében. Azonban közülük is a legritkábban az amerikai Tenagliat nyílik lehetőségünk hallani élőben. Most, 2014 augusztusában, a B.my.Lake Fesztivál grandiózus nyitóbulijaként, a New York-i DJ legenda egy egész estés produkcióval készül megörvendeztetni a benneteket!A Grammy-díjra is jelölt művész Brooklynban született 1961 márciusában. Első alkalommal 1985-ben lépett a Cheers klub pultjába Miamiban, ahol öt éven át oktatta a közönséget a legfrissebb house korongokkal. Ezt követően visszaköltözött New York-ba és kezdetét vette az etalon számba menő DJ karrier. Remixek garmadát készítette el a legnevesebb előadóknak (Madonna, Janet Jackson, Grace Jones, Kim Mazelle, Bette Middler, Cher, Pet Shop Boys, Blondie), saját szerzői albumot jelentetett meg (Hard & Soul) és rezidense volt a nagy múltú Roxy és Twilo kluboknak.

Az örök sláger, a „Music Is The Answer” 1998-ban született meg, amit Global Underground kiadványok és mixlemezek egész sora követett, a "Give Your Body Up To The Music" pedig grammy jelölést kapott. Sikereinek és legendás parti sorozatainak felsorolását a végtelenségig lehetne folytatni. Néhány éve beszédtéma volt az öreg visszavonulása, de 2013-ban a Safehouse management vette szárnyai alá, amit a folytatás biztos jeleként könyvelhettek el a rajongók.Az Európában csak szökőévente fellépő szelektor most végre újra tiszteletét teszi Magyarországon! Augusztus 18-án tehát Danny Tenaglia All Night Long a B.my.Lake-n. A nulladik napra napijegyek korlátozott számban kaphatók. A bérletesek már 18-án délben beköltözhetnek a Fesztiválra.

Esemény: https://www.facebook.com/events/438034042969654/

Jegyek: https://bmylake.hu/2014/index.php?mod=jegyek

A fesztivál hivatalos palkátján szinte alig fér el a rengeteg remek előadó:

Adee 2014.06.08 18:57