Már többször felröppent a pletyka, hogy Paul Van Dyk ellátogat hazánkba, de most a hír valóban igaz! A " />
#
Paul Van Dyk újra Magyarországra látogat

Paul Van Dyk újra Magyarországra látogat

Már többször felröppent a pletyka, hogy Paul Van Dyk ellátogat hazánkba, de most a hír valóban igaz! A berlini előadó 2007-ben volt utoljára Magyarországon, amikor a Syma csarnokban tartott hatalmas bulit.

Paul Van Dyk, a trance zene koronázatlan királya két évvel ezelőtt is óriási érdeklődésre tartott számot: azok, akik be akartak jutni a koncert helyszínére jó előre meg kellett, hogy váltsák jegyüket, hiszen csak úgy kapkodták el azokat a rajongók. A hajnali 4-ig tartó partin akkor főleg az In Between című albumról csendültek fel a slágerek.

A német DJ várhatóan ősszel, a nemrégiben megjelent válogatásalbumához, a Volume- The Best Of-hoz kapcsolódó világkörüli turné keretében érkezik Magyarországra. A koncert időpontja október 24-e, szombat, a helyszín pedig a már jól ismert Syma Aréna.

Paul Van Dyk az elektronikus zene egyik legkiemelkedőbb alakja. Kétszer végzett az első helyen a DJMag évről-évre megrendezésre kerülő közönségszavazásán, Grammy-díjra jelölték „Reflections” című albumát és korábbról számtalan elismerés méltó birtokosa. Munkássága és elismerései az elektronikus zenén is túlmutatnak. Olyan területeken, mint a filmzene-készítés, vagy az elektronikus zene ötvözése a klasszikus stílussal. Zene mellett a társadalmi szerepvállalása is kiemelkedő, amelyet mi sem bizonyít jobban, hogy nemrég saját városának vezetői adományozták meg „Berlin díszpolgára” címmel. Mai napig az egyik legjobban foglalkoztatott DJ és Producer, aki évente több mint 120 felkérésnek próbál eleget tenni, zenei munkássága pedig magában hordozza az egyediséget és sokszínűséget.

tibiole 2009.09.13 00:00