New York utcáin még a nevét sem tudják a világ elsőszámú DJ-jének

" />
#
Alig ismerik a világelső DJ-t a tengerentúlon!

Alig ismerik a világelső DJ-t a tengerentúlon!

Jó, persze egy kicsit túlzás lehet a cikk címe de tény, hogy amit a héten közzétett YouTube csatornáján az Elite Daily az nem mindennapi.

A világ első számú DJ-jének választott holland fenegyerek Robbert van de Corput vagy ahogy többen ismeritek Hardwell, épp Észak-Amerikában készül nagyobb népszerűségre szert tenni az I Am Hardwell világméretű koncertsorozatával, érintve a nagyobb metropolisokat mint például Chicago, Miami, New York, Los Angeles vagy Vancouver. A művész úr persze nem egyedül indul erre a csodálatos utazásra, vele tart a feltörekvő szintén holland pajtása Dannic is. A nagy turné az október 31-i chicagói fellépéssel kezdődik, a jegyeket azonban már Június 19-én elő lehet rendelni.


Itt még mindenki tudja ki az a Hardwell :)

Az Elite Daily egy fiataloknak szóló internetes portál, ahogy ők nevezik magukat "Az Y-Generáció hangja". Az Y generáció egy új típusú nemzedék, melynek kialakulásában a technológia száguldó fejlődése játszott rendkívül fontos szerepet. Y generáció az 1980 és 1995 között született embereké. Szóval ez a remek oldal videós stábja utolérte a Hardwell-t, mielőtt még megtenné a nagy bejelentést.  Ahelyett, hogy csak egy sima interjút készítettek volna a tavalyi DJ Mag szavazáson első helyre szavazott DJ-vel, úgy döntöttek, hogy karon fogva járnak egyet a Times Squaren és leszólítanak néhány arra sétáló gyanútlan fiatalt. Bár sok országban listavezető zenéket alkotott, nem sok ember ismeri valójában az arcát.

"Elindultunk, hogy kifaggassuk a New York-iakat, hogy mit gondolnak a EDM-ről általánosságban, de ilyen válaszokra még mi sem számítottunk, nagyon meglepödtünk."- írja az Elite Daily

Akkor lássuk a videót:

Ahogy azt a videóban látjuk cirka 7 embert kap lencsevégre a kamera. Az első áldozat egy vörös hajú fiatal hölgy akinek egy olyan bonyolult kérdést szegeznek a fejéhez, hogy válasszon egyet kedvenc DJ-i közül aki megtalálható a Times Squaren.  A fiatal persze vadul mutogat a mellett álló hírességre azonban a nevére már nem emlékszik (miért nem mondott akkor egy másik DJ-t????). Van aki azt állítja a videóban, hogy neki bizony az első számú kedvence a holland DJ de az már nem tűnik fel neki, hogy ott áll tőle fél méterre. A  riporter még magát Robbertet is megkérdezi, hogy ő kedveli-e Hardwell-t mire ő csak ennyit válaszolt: "Jaa nem rossz". Van aki annyira szereti az EDM-ot, hogy pár hete még egy Avicii koncertre is képes volt elmenni. Olyan is előfordult aki David Hardwell-ként ismerte a művész úrat.

Mindent félretéve ez a momentum áll az első helyen:

A vörös kis szeplős versenyző dobott is egy szefli-t a nem mindennapi élményről, ami persze instant ment a twiterre is. A nagy sietségben azonban annyira megfeledkezett róla, hogy ki is ez az ember, hogy ő inkább maradt a első számú kedvencénél akit Avicii testesít meg. Ééééés bumm így lett Hardwell-ből Avicii!

Adee 2014.06.22 20:33