#
Feloszlott a Krewella

Feloszlott a Krewella

A Krewella nevű formáció az egyik legismertebb név az EDM világában, pár év alatt hatalmas rajogó táborra tettek szert. A Monstercat kiadó szárnyai alatt debütáltak a "Killin It" című dalukkal, majd ugrásszerűen érte őket a sztárság. Manapság már minden nagyobb fesztivál line-up-jában megtalálható a nevük.

A napokban azonban súlyosan megváltozott a 2 hölgy és  Kris Trindl "Rain Man" kapcsolata. Olyannyira, hogy Kris többé már nem tagja a csapatnak és egy 5$ millió-s kártérítési pert vert a volt zenekara nyakába. Dehogy miért is?
Trind perében ez áll:
A hirtelen jött sztárság miatt a zenekarra hatalmas nyomás helyeződött amit Kris alkohollal próbált meg egyensúlyba hozni. 2013-as nyár végén Rain Man bevonult egy klinikára ahol alkoholproblémájával kezelték egy 30 napos program kereten belül. A Yousaf testvéreknek azonban nem tetszett az új józan életű Kris, aki csak a papírmunkával foglalkozik. Idén januárban Trindl beköltözött az egyik jó barátjuk Jake Udell otthonába, miközben maga Udell és a hölgyek összeesküdtek Kris ellen és minél előbbi távozását sürgették a csapatból. Most, hogy a csapat sikeres lett, bőven van pénz producert fogadni és zenéket írni.

Persze ez csak az érem egyik oldala Yasmine és Jahan a Facebook oldalukra tűzdelte ki a hozzáfűznivalójukat:

Arra ébredtem ma reggel, hogy Kris keresetet nyújtott be ellenünk. Mint azt ti is tudjátok minden történetnek 2 oldala van. Arra kérünk titeket legyetek türelemmel és ne vonjatok le következtetéseket amíg azt ügyvéd ki nem mondja az igazságot. A legfontosabb dolog a történetben csak annyi, hogy nem mi rúgtuk ki Kris-t a Krewellából önszántából lépett ki.  Ez egy nagyon nehéz nap, amikor ezt a levelet írom akkor épp a stúdióban dolgozunk a 2. albumon. Kérünk titeket tartsatok ki mellettünk az igazság előbb-utóbb kiderül. Köszönjük,hogy ennyien támogattok minket, szeretünk titeket srácok.

Szeretettel, Y & J


Az új plakáton már csak a csinos testvérpár szerepel, Kris nem

Adee 2014.10.03 16:30