Három magyar lemezlovas, Dave Martin, Hamvai PG és Roberto" />
#
Funkerman remixverseny - magyar sikerek

Funkerman remixverseny - magyar sikerek

Három magyar lemezlovas, Dave Martin, Hamvai PG és Roberto Winny Automatic-remixe a legjobb tíz között végzett azon a remixversenyen, amelyet a Flamingo Records-os Funkerman hirdetett meg. Most itt a lehetőség, hogy DJ-inket bejuttassuk a nemzetközi hírekbe és a top-listák élére!

A tíz top-listás RMX-ET a Funkerman vezette zsűri választotta ki úgy, hogy értékelték a saját és az eredeti hangszerek használatát, az időzítést, a hangzást és a sample-k alkalmazását. Így került D. Martin, Hamvai PG és Roberto Winny újraértelmezése a szavazásra bocsátott legjobb tíz Automatic-remix közé sorban az élre.

Most itt a lehetőség, hogy DJ-inket bejuttassuk a nemzetközi hírekbe és talán a top-listák élére: a szavazás már elindult a remixverseny hivatalos oldalán! A fődíj a nyertes remix hivatalos megjelenése a legnagyobb dance kiadók közt számon tartott Flamingo Recordsnál. Nem mellesleg, a díjjal a szponzori felajánlásnak köszönhetően még egy 1500 euro értékű profi stúdiófelszerelés is jár!

Hamvai PG így kommentálta a hírt:

„Mindenki jöjjön és szavazzon ránk, nem a nyeremény miatt, hanem azért, hogy megmutassuk: igenis tudunk sikeresek lenni! A magyar lemezlovasok ott lehetnének a világ élvonalában, hiszen a zsűri több ezer nevezésből egyből kiemelte a miénket, innen a balkánról, mindezt úgy, hogy nem vettük véresen komolyan magunkat meg a versenyt, csak összedobtunk egy remixet”.
Itt lehet szavazni:


https://funkerman.com/automatic-remix-contest

tibiole 2009.10.30 00:00