Minden túlzás nélkül megállapítható, hogy a Winter Music Conference Fl" />
#
WMC 2010 - Miami szíve világhírű DJ-k ritmusára dobog

WMC 2010 - Miami szíve világhírű DJ-k ritmusára dobog

Minden túlzás nélkül megállapítható, hogy a Winter Music Conference Florida parti-õrült „fõvárosában” - immár jubileumi 25. alkalommal - a zenei világ egyik legnagyobb éves seregszemléje

A zeneipar vívmányait 5 napon keresztül felvonultató rendezvénysorozat volumenét a tavalyi év számadatai is hűen demonstrálják: 1910 művész és DJ; 62 ország 3552 hivatalos delegáltja, illetve több, mint 70000 érdeklődő látogatta a közel 500 programot. A konferencia évről-évre bebizonyítja, hogy a zene, mint a világ legelérhetőbb művészeti formája képes áthidalni gazdasági, földrajzi és társadalmi különbségeket. Az elmúlt évek folyamán az elektronikus zene szakmai fóruma globális méretűvé nőtte ki magát, bevonzva a társműfajokat is a hipp hoptól az indie rockig - őrületes partikat szülve South Beach partjain.

A legnevesebb társrendezvény az Ultra Music Festival elnevezést kapta a keresztségben. Ez a kétnapos program a zenei újítások szűk keresztmetszetét mutatja be a zene nemzetközi nyelvén. Aki az amúgy igen borsos árú beugrót meg szeretné spórolni, az bármelyik magára valamit is adó szálloda medencéjének partján veheti fel a város lüktető ritmusát. A partiknak a konferencia időtartama alatt tényleg nincsen végük, a láncreakció végigsöpör a városon. A nagyra törő klubok képviselői a világ minden részéről a legújabb technikai újításokra és trendekre csapnak le, hogy lépést tartsanak a mindig növekvő elvárásokkal.

A szakma DJ-kel, művészekel, rendezvényszervezőkkel, technikusokkal, sajtósokkal, kiadók és rádiók küldötteivel képviselteti magát az eseményen, a kereslet és kínálat legnagyszerűbb találkozási pontjává varázsolva a várost ezekben a napokban. A szigorú szakmai eszmecseréket követően a március végi floridai napsütés a csábítást, az önfeledt bulizást még inkább inspirálja.

Nem is lehetne jobb helyszínt megálmodni az eseménynek - a kellemes idő, a tenger illata és a south beach-i clubok Miamit a bulizás Mekkájáva varázsolják mindenki számára. A világ vezető lemezlovasai és zenei produkciói örömzenélni jönnek ide, mert egyszerűen jól érzik itt magukat.

A rendezvénysorozat idén március 23. és 27. között kerül megrendezésre, amikoris mindenki élvezheti a legnagyszerűbb produkciókat a világ legőrültebb zenei játszóterén, ahol az egy négyzetkilométerre jutó világhírű előadók száma majdnem eléri a helyi lakosok számát, míg a rajongóké messze meg is haladja. A rendhagyó scratching verseny mellett az idei menü egyik legérdekesebb programja a tavaly első ízben, hagyományteremtő szándékkal megrendezett video mixing verseny, ahol a hanganyagok képi keverése minden érzéket működésbe hoz.

A Travelcity.hu Utazási Iroda megszervezte, hogy Te is részese legyél a legmenőbb partiknak:
2010. márc. 24-29. 6 nap/5 éjszakás bulicsomag Miamiba 259.900,-/fő*
Az ár tartalmazza a repülőjegyet Budapest-Miami-Budapest útvonalon egy-egy átszállással turista
osztályon, a szállást középkategóriájú hotelben South Beachen reggelivel és a retúr reptéri transzfert.
*Az ár nem tartalmazza: repülőtéri illetéket: 90.000,-/fő (kötelezően fizetendő) és a 2 napos belépőt az Ultra
Music Fesztiválra: 30.000,-/fő (igény szerint, nem kötelező)
További részletek és jelentkezés 2010. január 21-ig a Travelcity.hu Utazási Irodában
1012 Budapest, Kuny Domokos u. 8. • (06 1) 788 1100 • info@travelcity.hu

tibiole 2010.01.09 00:00