14 vidéki helyszínen is hallhat&" />
#
A Rise FM meghódítja Magyarországot!

A Rise FM meghódítja Magyarországot!

14 vidéki helyszínen is hallható lesz a rádiócsatorna műsora Február 1-én debütál a NiteForce DJ alakulat.

A Rise Fm a megszokottnál is nagyobb lendülettel veti bele magát az új évbe. Az újdonságok terén nem szűkölködő rádiócsatorna a megújúlt zenei arculat mellett, Magyarország meghódítását tűzte ki célul. Pontosan 14 új vidéki helyszínen lesz hallható a Rise Fm, Nite Rise című esti-éjszakai műsora, továbbá a vidéki műsorszolgáltással szinte egyidejűleg, első ízben lesz hallhattó a hazai lemezlovasokból álló DJ alakulat, a Nite Force.

A rádiócsatorna, amely folyton előrukkol valamilyen újdonsággal - legutóbb a DISCO stílust hozták vissza modern köntösben, újraértelmezve a hazai rádiózás ezen zenei stílusirányzatát-, hamarosan, újabb 14 vidéki helyszínen fog megszólalni, minden Pénteken és Szombaton.

Az éjszakákat felpezsdítő NiteRise című műsor, válogatott külföldi és hazai DJ-k közreműködésével, a legfrissebb zenei hírekkel, vélhetően az első helyet foglalja majd el a buliindító műsorok között. Ilyenkor, a napközben sugárzott populáris slágerek mellett, a modern zenei világ kiemelkedő tehetségeinek alkotásai, nemzetközi DJ-k interjúi, illetve külön e műsornak készült mixei lesznek hallhatóak.

A közel fél országot érintő rádió show indulása előtt, debütál a Rise Fm hazai lemezlovasokból álló Elit Alakulata, a Nite Force. A DJ csapat tagjai merőben különböző karakterűek, más-más stílust képviselnek, miközben illeszkednek a műsor zenei vonulatába. A rendezvényeken a négy lemezlovasból álló különítmény élén, Timo foglalja el az ötödik helyet, ceremóniamesterként.

Frissítés:

A TWILIGHT Partyn debütál a Nite Force február 20-án
A Rise FM exkluzív klubestje első alkalommal a budapesti Club Play-ben lesz látható


2010. február 4. – A Nite Force DJ csapat és a TWILIGHT Partysorozat együtt debütál a budapesti Club Play-ben. A Nite Rise nagyszabású partysorozat kistestvére február 20-án kápráztatja el a nagyközönséget. Az önnálló klubest nemcsak speciális látvány effektekkel és pirotechnikával, hanem a Rise FM DJ csapatának első közös fellépésével robban be 2010 éjszakai világába.

A Rise FM által már ismert nagyszabású Nite Rise rendezvényeket külső, vagy speciális helyszíneken rendezik, világhírű előadókkal, általában 6.000 fő feletti látogató számmal. Tavaly nyáron Budapestet és Balatont összekötve, Thomas Golddal és Robbie Riverával tombolhatott egyidejűleg az ország két pontján megrendezett Nite Rise party közönsége.

A TWILIGHT klubesteket a Nite Rise bulik kistervérének avanzsálják, amelyeket a Rise FM kizárólag klubbokban rendez meg.  A partysorozatot február 20-án indítják útnak a budapesti Club Play-ben, ahol a Rise FM DJ csapata, a Nite Force első alkalommal lép fel, igazi Rise FM-es hangulatot varázsolva a rádió legjobb zenéivel és Timoval, az MC-műsorvezetővel az élen.

A Nite Force lemezlovas csapatot a Rise FM, Nite Rise című különálló produkciójából ismerheti a nagyközönség, ahol hétköznaponként a fiatal DJ tehetségek mixei és zenei alkotásai olyannyira hangulatba hozzák a hallgatót, hogy még ekkor is buliba indulna. A hazai lemezlovasok után, világhírű külföldi DJ-k Nite Rise-nak készített mixei, illetve interjúi is hallhatóak, így például hétfőn Syke N Sugarstarr, kedden London legendás kiadójának rádió showja jelentkezik be, a Defected Radioshow Aaron Ross-szal, szerdán D.O.N.S. és csütörtökön Robbie Rivera rádió showja hallható.

Hétvégén, pénteken és szombaton este a Nite Force csapat heti válogatott mixei szólnak, illetve külföldi előadók mixei váltják egymást. Pénteken Thomas Gold, váltó héten DJ Chus, David Penn, illetve szombaton, neves külföldi producerek mixei váltják egymást. Ezen a héten, február 6-án exkluzív vendégként a svéd John Dahlbäck világhírű tech-house producer zenéi fogják bulizásra ösztönözni a lelkes hallgatókat.

A magyar és a külföldi DJ-k az alábbiak szerint hallhatóak hétköznap, a Nite Rise műsorban:

- Hétfő : Roberto 
  19:00 - 20:00     Beszélgetés Bálinttal
  20:00 – 21:00     Roberto Mixe
  21:00 -  22:30     Clubchart és konfok
  22:30 – 23:30     Syke N Sugarstarr exclusive mix

- Kedd: Nikola
  19:00 - 20:00     Beszélgetés Bálinttal
  20:00 – 21:00     Nikola Mixe
  21:00 -  22:30     Clubchart és konfok
  22:30 – 23:30     Exclusive Defected Radioshow Aaron Rossal
 
- Szerda : Davis
  19:00 - 20:00     Beszélgetés Bálinttal
  20:00 – 21:00     Davis Mixe
  21:00 -  22:30     Clubchart és konfok
  22:30 – 23:30     D.O.N.S. exclusive mix
 
- Csütörtök : Andro
  19:00 - 20:00     Beszélgetés Bálinttal
  20:00 – 21:00     Andro Mixe
  21:00 -  22:30     Clubchart és konfok
  22:30 – 23:30     Exclusive Robbie Rivera Jucyshow

tibiole 2010.01.26 00:00