Tovább folytatódik az őrület a Balaton fővárosában, Siófokon.
Alig hagyta el az országot a Hard Rock Sofa
#
Egész napos TrueSounds Party és NEO koncert a Beach Clubon!

Egész napos TrueSounds Party és NEO koncert a Beach Clubon!


A
NEO az elektronikus zene egyik legfontosabb úttörőjének számít Magyarországon, hírnevét 5 nagylemez, 2 EP és megszámlálhatatlan, single, remix és video alapozta meg. Táncos, masszív ritmikájú és dinamikájú zenéje és következetesen épített világa számtalan elismerést hozott a zenekarnak, a közönség rajongásán túl szakmai díjakat is, mint például "Az év videóklipje" vagy "A legjobb színpadi produkció". Antal Nimród Kontroll című filmjéhez szerzett zenéje a "Legjobb filmzene" díját hozta az együttesnek. A Neo - amellett, hogy kíméletlen stúdió professzionalitásáról híres - a színpadon is nagyot alakít: a klasszikus elektropop hagyományoktól elindulva a legmodernebb elektronikus hangzásokig terjedő skálán ejtik transzba a közönséget.

Az idei nyarat teljesen megújított koncertprogrammal és a hangzáson még egyet csavarva kezdte a zenekar, sikeres fellépések sorát maga mögött hagyva, remélhetőleg Siófokon se lesz másképp

 

KOVARY

Kovary (aka. Kőváry Péter) – amellett, hogy a népszerű NEO zenekar frontembere – DJ-ként 2006. óta aktív szereplője a honi klubéletnek.

Kovary „főállása2 jelenleg is a NEO zenekar, ahol gitározik, énekel, zenét szerez, szöveget ír, hangszerel. Az együttest valószínűleg nem kell bemutatni a honi elektronikus zenét szerető közönségnek, hiszen az 1999 óta működő banda az évek során itthon és külföldön egyaránt nagy népszerűségre tett szert, eddig 5 albumot jelentett meg számtalan díjat zsebelt be, és ma is folyamatosan koncertezik és alkot.

" target="_blank" rel="nofollow">

 

 



Strandolj a TrueSounds-szal egész nap július 13-án Siófokon!!!

A rendezvény napközben a mindenkori strandbelépő mellett ingyenesen látogatható!

Pénteken - 07.13-án délután 14.00-kor kezdetét veszi a Truesounds party, s meg sem áll hajnalig ..

A programra a belépés egész nap ingyenes, ami egyet jelent azzal, hogy le sem kell venni a fürdőruhát/pacskert egész nap .. hullámok .. Balaton .. sunshine .. Beach Club

Dandy - www.facebook.com/dandyhungary
Invoice - www.facebook.com/invoicedj
Davko - www.facebook.com/davkodeejay
Sabee - www.facebook.com/sabee.dj
Justrice - www.facebook.com/justricedj

A buli éjfél (00:00) után a Beach Club komplexumban folytatódik!

Facebook esemény
:
https://www.facebook.com/events/490330247648916/


További információk:

www.beachclubsiofok.hu

www.facebook.com/beachclubsiofok

Adee 2012.07.10 00:00