Everland 2012 Fesztivál a Vidámparkban. Az idei nyári szezon második húz&oac" />
#
Everland Fesztivál 2012 2. felvonás

Everland Fesztivál 2012 2. felvonás




Őrület a vidámparkban - Everland 2

 

Lead: 
Van olyan aki ne emlékezne a május 26-ai EVERLAND fesztiválra? Július 27-én az őrület folyatódik a Budapesti Vidámparkban. 3 színpad, 5 külföldi és 16 magyar DJ valamint 5 éjszakai játék.

 

Body 
A mindent elsöprő pozitív visszhangra és a számtalan újabb EVERLAND-et követelő levélre és e-mailre való tekintettel úgy döntöttek a szervezők, hogy felborítva eredeti terveiket, megismétlik a megismételhetetlent és fokozzák a fokozhatatlant! Évi 1 Everland! Erről szólt a megállapodás. Azonban 2013 májusa helyett mindössze 2 hónapot várat magára az Everland 2! Július 27-én újra birtokba vesszük a Budapesti Vidámpark területét és átbulizzuk veletek az év legemlékezetesebb éjszakáját!

 

 

 Az első Everland hivatalos aftervideója:í

 

EVERLAND 2 facebook event:
https://www.facebook.com/events/324269280999502/  

 

NIGHTSHIFT STAGE:

Németországból, Finnországból és Ausztriából érkeznek fellépők az Everland 2 Nightshift Stage-ére. Disturbia olyan kiadóknál székel, mint a Play33 vagy a Conga Records. A dark zenei világban olyan egyedi soundot alakított ki ez a német fiatalember, mely 100 közül is felismerhetővé teszi dnb és dubstep zenéit. A stage-en még fellép az ugyancsak németországból érkező Ducktank, az osztrák SRGJ valamint a finn Mr. Moonin. Szettjeiket drum&bass, dubstep, electro, midtempo, azaz minden jellemzi ami partybass! A magyar vonalat ezúttal az első Everland fesztivál két, BBC Radio 1-t is megjárt DJ-je az Otherside rezidens FIREDOG valamint a Nightshift rezidens Klay, és nem utolsó sorban Mr Machete képviseli.

https://soundcloud.com/disturbia/bsm-lifeform-disturbia-remix 

 

NORMAFA OPEN AIR STAGE:

Az angol Pleasure munkásságát minden jump up dnb kedvelő ismerheti már. Számos zenéje futott a BBC Radio 1-on és a stílus egyik legnagyobb kiadója a Killer Bytes sorra jelenteti meg zenéit. Emellett olyan kiadók is jegyzik munkáját mint a Biological Beats és Motion Sense, melyek ugyancsak meghatározó labeljei a szcénának.  Fellép továbbá a magyar Mameluk kiadó csapata, Norm és Siet, Weide valamint CJ és Nasty. A warm upról pedig Spytech és Endor gondoskodik majd. Visszapofázást nem tűrő drum&bass stage lesz a Normafáé.

 

PARTYFACTORY STAGE:

A klubelectro és tech-house stage-nél sem kell visszafogottságtól félni. A Balaton Sound RiseFM arénát is megjárt olasz származású Karmatronic biztos nem fog csalódást okozni a rá jellemző electro elemekkel tűzdelt tech-house szettjével. A győnyörűséges Kustánczi Lia pedig színtiszta house ütemekkel fog minket elvarázsolni. Valamint legvégül, de nem utolsó sorbam CJ C'Mon, Chris Hangacsi és Martz fognak a warm up-ról és a levezetésről gondoskodni.


Az élvezetek fokozása érdekében a legközkedveltebb és legdurvább játékokat biztosítják nektek a szervezők:

TOP SPIN --- A Top Spin alól egy szökőkút lő fel vízsugarakat, miközben az utasok az orsóként meg-meg pördülő, többször átforduló gondolán egymás mellett ülve nevethetnek vagy éppen sírhatnak. Magassága 18 méter, egyszerre 40 utast tud szállítani. 

 

T-REX --- 15 méter magas, dinoszaurusz fejű T-Rex szédítő pörgő - forgása extrém élményt nyújt minden látogatónak. A hatalmas, kétkarú, egyedi kivitelezésű T-Rex-el egyszerre 32 ember élvezheti az extrém gyors forgás élményét. A játék látványos dekorációja, hang és fényhatásai, illetve a gondolák kiszámíthatatlan mozgása szemkápráztató látványban részesítik a Vidámparkba látogatókat.

 

FLYING CIRCUS --- Nálunk megtalálható az első osztályú izgalmakat ígérő szórakoztató utazás a Flying Circus. Gyönyörű fényeivel, jellegzetes mozgásával feledhetetlen élményt nyújt éjjel és nappal. Az utas a gondolában ülve fergeteges három dimenziós forgómozgásnak van kitéve. 

 

BREAK DANCE --- A Park egyik legnépszerűbb játéka. Aki felül a Break Dance-re, kizárt, hogy ne érezzen rá a zene ritmusára. A kiszámíthatatlanul pörgő gondolák mozgása miatt igazi bulizós játék. Centripetális erő: 1,5 G, menetideje 3 perc. 

" target="_blank" rel="nofollow">

A játékokat a rendezvény karszalagjával díjmentesen vehetitek igénybe!

 

 

R É S Z V É T E L I D Í J  
 
SIMA BELÉPŐ: 
 
-ELŐVÉTELBEN – 3300HUF 
(SORBAN ÁLLÁS NÉLKÜLI, SORON KÍVÜLI BEJUTÁS) 
-HELYSZÍNEN – 3800HUF 
 
VIP BELÉPŐ: 
 
-SORON KÍVÜLI BEJUTÁS, WELCOME DRINK, KÜLÖN BÁRPULT, ELSZEPARÁLT HELY 
 
-100DB-ig – 4000HUF 
-100-200DB között – 5000HUF 
-200-300DB között – 6000HUF 
-300-400DB között – 7000HUF 
 
ELŐVÉTELES HELYEK: 
Bázis Store (1136 Budapest, Hollán Ernő utca 15.) 
Act Records ? (1066 Budapest, Lovag u. 17.) 
Football Factor (1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 55.) 
 
KORHATÁR: 16+ !!! 
 
FIGYELEM! 
 
Az elővételes jegyek most szerdától (07.18-tól) kaphatóak az elővételi pontokon! A késésért elnézést kérünk!

Adee 2012.07.18 00:00